Scheiden met kinderen

Hoe gaat het met joú?

Als de ouders scheiden, scheiden de kinderen mee. Alles wat vertrouwd was gaat veranderen, voor kinderen staat de wereld op zijn kop. Daarom is het belangrijk om ze op een passende manier mee te nemen in de scheiding.  Met het programma ‘De kinderen scheiden mee’ bied ik jullie kind(eren) in deze onzekere periode van de scheiding graag een steuntje in de rug. Dit gesprek is indien gewenst kosteloos onderdeel van het traject.

Centraal staat dat ze kunnen delen wat ze echt voelen, denken en willen. Na het kindgesprek koppel ik de informatie naar jullie terug en kunnen jullie beslissen of er bepaalde punten mee worden genomen in de ouderschapsregeling.

> Meer informatie
 

Ouderschapsplan

In het ouderschapsplan komen jullie afspraken om het gezamenlijk ouderschap na de scheiding te regelen. Het ouderschapsplan is maatwerk en jullie bepalen samen wat het beste is voor jullie kinderen. Alles komt aan bod van de omgangsregeling, afspraken en opvoeding na de scheiding, de onderlinge communicatie, feestdagen en vakanties tot de verdeling van de kinderkosten. Omdat ik vooraf al met de kinderen heb gesproken kunnen jullie er ook voor kiezen om bepaalde wensen van de kinderen mee te nemen in het ouderschapsplan. 

> Meer informatie

E-book ‘Wij de kinderen scheiden mee’

Als ouders willen jullie het beste voor jullie kind(eren). Maar hoe doe je dat; je kind bijstaan tijdens en na de scheiding? Samen met andere coaches van het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’ heb ik het e-book ‘Wij, de kinderen, scheiden mee’ geschreven. Dit e-book is speciaal voor gescheiden ouders om hen te helpen om te kijken door de ogen van hun kind(eren).