Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Scheiden als Gezin staat voor betrouwbaarheid en duidelijkheid. Samen maken we heldere afspraken zodat je weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. 

Het uurtarief is € 169,- inclusief btw voor jullie samen, oftewel € 84,50,- per persoon. Ieder scheidingstraject is verschillend en heeft andere behoeften. Gemiddeld is er ongeveer 15 uur nodig voor een traject waar ook kinderen bij betrokken zijn. Voor het kennismakingsgesprek, kindgesprek en het nazorggesprek breng ik geen kosten in rekening.

Vinden jullie het prettig om vooraf exact te weten waar jullie aan toe zijn? Willen jullie graag een prijsafspraak maken voor een totaalpakket? Dat kan zeker! Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik graag iets meer over jullie specifieke situatie en kijken we welk pakket daar het beste op aansluit. 

Voor het indienen bij de rechtbank werk ik samen met een advocaat. De advocaatkosten en de kosten voor de rechtbank (griffie) bedragen €240,- (incl. btw) per persoon.

Duidelijke afspraken

Aandacht voor het hele gezin

Afspraak ’s avonds of in het weekend mogelijk

Helder inzicht voor nu en straks

Benieuwd wat Scheiden als Gezin voor jullie kan betekenen?