Mediator Hoofddorp

Deskundig mediator in Hoofddorp

Als jullie besloten hebben om te gaan scheiden, dan kondigt dit een periode van veranderingen, onzekerheid, emoties en verdriet aan. Alles loopt door elkaar heen en waar moet je beginnen? Mediation kan jullie in deze situatie de rust en zekerheid bieden die jullie nodig hebben. Als onafhankelijk en deskundig mediator en scheidingsspecialist voor de omgeving Hoofddorp sta ik graag voor jullie klaar. 

> Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Mediation tijdens het scheidingsproces

Natuurlijk willen jullie op een goede manier scheiden omwille van de kinderen. Toch is het in deze periode niet altijd eenvoudig om het overzicht en de rust te behouden. Dit kan de communicatie die nodig is voor het maken van goede afspraken in de weg staan. Toch is dit van groot belang. Voor jullie toekomst apart, maar ook voor de verbinding die jullie blijven behouden als ouders. Tijdens mijn mediation in Hoofddorp, voorzie ik jullie van een op maat gemaakte en onafhankelijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan het voeren van gesprekken, maar natuurlijk ook aan het maken van goede afspraken die betrekking hebben op de financiën en jullie kinderen. Ik begeleid jullie stap voor stap en op een rustige manier door het scheidingsproces. Daardoor houden jullie het overzicht en de rust die zo belangrijk is in deze periode. Als deskundige en betrokken mediator help ik jullie bij het maken van afspraken waar jullie beiden achter staan. In het belang van jullie als ouders, maar natuurlijk ook voor de kinderen.

Scheidingsspecialist en mediator omgeving Hoofddorp

Een scheiding heeft ook invloed op de financiën. Als gecertificeerd ADR-scheidingsspecialist, kan ik jullie van adviezen voorzien die betrekking hebben op zowel de financiële, fiscale en juridische afwikkeling. Alleen een goed einde maakt de weg vrij voor een nieuwe toekomst. Met mijn stap voor stap begeleiding zorg ik ervoor dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Natuurlijk begeleid ik jullie ook bij de communicatie met elkaar en voer ik gesprekken met de kinderen. Door ook hen te betrekken in het scheidingsproces, kunnen er afspraken en regelingen worden gemaakt die voor het hele gezin passend zijn.

KINDEREN EN OUDERSCHAP
FINANCIEN EN WONING
MEDIATION
JURIDISCHE AFHANDELING

Mediation in Hoofddorp? Scheiden als Gezin helpt u graag verder

Adres:

FLX Space Hoofdweg 640, 2132 MK Hoofddorp

Telefoon:

06 33 868 054

Benieuwd wat Scheiden als Gezin voor jullie kan betekenen?