Mediator Zoetermeer

Mediation bij scheiding in Zoetermeer

Bij een scheiding lopen veel verschillende zaken door elkaar heen. Jullie zitten beide met je emoties en de communicatie loopt misschien wel niet meer zo soepel en dat terwijl er veel afspraken gemaakt moeten worden. Als mediator begeleid ik de gesprekken, breng de communicatie weer op gang en zorg ervoor dat er afspraken worden gemaakt waar jullie samen achter staan en mee verder kunnen.

> Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Mediation: hulp bij je scheiding van A-Z

Een scheiding gaat alleen veel verder dan weer in gesprek met elkaar komen en afspraken maken. Vaak moeten er ook grote beslissingen gemaakt worden op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Als gecertificeerd scheidingsspecialist heb ik kennis van de financiële, fiscale en juridische aspecten die een rol kunnen spelen bij een scheiding. Zo kan ik jullie van A-Z begeleiden,  ondersteunenen en informeren. Vanuit daar maken jullie samen duurzame afspraken voor de toekomst. 

Alle expertise onder een dak, dat geeft rust.

Er komt een einde aan jullie partnerrelatie, maar de verbinding als ouders blijft. Ik help jullie om stap voor stap deze overgang te maken zodat jullie samen een goede basis leggen voor jullie eigen toekomst én voor de toekomst van jullie kinderen. De omgangsregeling, afspraken, opvoeding na scheiding en de onderlinge communicatie; alles komt aan bod. Als de ouders scheiden dan scheiden de kinderen mee. Het is belangrijk om de kinderen op een passende manier te betrekken bij de scheiding. In deze onzekere periode bied ik daarom ook een kosteloos kindgesprek aan, hierin kunnen de kinderen aangeven wat voor hun belangrijk is en welke ideeën of gedachtes ze hebben bij de scheiding. 

KINDEREN EN OUDERSCHAP
FINANCIEN EN WONING
MEDIATION
JURIDISCHE AFHANDELING

Mediation in Zoetermeer? Scheiden als Gezin!

Adres:

Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer

Telefoon:

06 33 868 054