Mediator Zoetermeer

Mediation bij echtscheiding in omgeving Zoetermeer

De beslissing is genomen: jullie gaan scheiden. Dan komt er ineens heel veel op je af. Je emoties gaan alle kanten op en ondertussen moet er van alles geregeld worden. Dat wil je goed doen. Zeker voor de kinderen, want hen gun je het beste. Maar waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat jullie allemaal een fijne toekomst tegemoet gaan, ook al is het nu even moeilijk? Dat is waar mediation jullie bij kan helpen.

Kom je uit de omgeving van Zoetermeer? Dan kun je voor mediation terecht bij Scheiden als Gezin.

> Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Een sterke basis voor jullie nieuwe toekomst

Jullie wegen als liefdespartners gaan scheiden, maar jullie blijven voor altijd de ouders van jullie kinderen. Daarom help ik jullie graag om in goed overleg uit elkaar gaan, hoe lastig dat soms ook is. Door nu samen goede keuzes te maken zorgen jullie voor een sterke basis, waar alle gezinsleden straks profijt van hebben. Als mediator begeleid ik jullie in dit proces.

Alles op één plek: mediator en scheidingsspecialist

Naast mediator ben ik een ADR-gecertificeerd scheidingsspecialist. Dat betekent dat ik jullie ook kan voorzien van juridisch, fiscaal en financieel advies. Zo hebben jullie één vertrouwd aanspreekpunt. Ik help jullie bij de communicatie en begeleid jullie stap voor stap door alle afspraken die gemaakt moeten worden. Ondertussen maak ik jullie ook wegwijs in het doolhof van cijfertjes, regels en wetten die tijdens een scheiding op je af komen. Zo weten jullie zeker dat overal aan is gedacht en dat jullie weloverwogen keuzes hebben gemaakt. Je zult merken dat dit direct al meer rust brengt.

Aandacht voor het hele gezin

Omdat ik het belangrijk vind om de kinderen te betrekken bied ik kosteloos een kindgesprek aan, volgens de methode van ‘De kinderen scheiden mee’. Op deze manier worden zij ook betrokken bij het scheidingsproces. Vaak ervaren zowel de kinderen als de ouders dit als erg prettig.

Benieuwd hoe mediation in omgeving Zoetermeer eruit ziet bij Scheiden als Gezin? Hier vertel ik er meer over.

KINDEREN EN OUDERSCHAP
FINANCIEN EN WONING
MEDIATION
JURIDISCHE AFHANDELING

Mediation in Zoetermeer? Scheiden als Gezin!

Adres:

Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer

Telefoon:

06 33 868 054