E-book scheiden met kinderen

Een scheiding brengt veel onzekerheden met zich mee, je vaste fundament valt weg en er komt ontzettend veel op je af. Zowel emotioneel als praktisch.

Als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn moet er ook voor hen veel geregeld worden. Heel begrijpelijk dat het je soms allemaal te veel wordt en je geen idee hebt waar te beginnen. Wat is een goede omgangsregeling? Waar moet een ouderschapsplan aan voldoen? Hoe regelen jullie de kosten voor de kinderen?

Ik heb vele stellen begeleid bij hun scheiding. Steeds opnieuw zie ik hoe ouders worstelen met hun emoties en door de bomen het bos niet meer zien in alles wat geregeld moet worden.

Vrijwel alle ouders willen hun scheiding goed regelen. Zeker ook voor de kinderen. Toch lopen veel stellen vast in hun samenwerking als ouders, met alle gevolgen van dien. Ik ben ervan overtuigd dat dat anders kan! Het is mijn missie om ouders te helpen hun scheiding goed, oprecht en eerlijk te regelen. Speciaal daarvoor heb ik dit gratis E-book geschreven. Een handboek vol praktische tips en adviezen waarmee jullie de eerste stap zetten naar een goed geregelde scheiding.

Heb je vragen? Schroom niet, ik help jullie graag!