Mijn naam is Roosmarijn Groenendijk als gecertificeerd scheidingsspecialist en mediator begeleid ik ouders van a tot z bij hun scheiding. Samen in goed overleg komen tot oplossingen en afspraken is mijn ultieme uitdaging.

Uit eigen ervaring weet ik hoe groot de impact van een scheiding is. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste begeleiding cruciaal is en daarmee van groot belang tijdens de scheiding maar zeker ook voor na de scheiding. Want een scheiding goed afronden geeft duidelijkheid en rust. Dit is het begin van een positieve toekomst voor het hele gezin.

Ik begeleid ouders om hun scheiding goed, oprecht en eerlijk te regelen. Want een goed geregelde scheiding is in het belang van ouders én de kinderen. 

Ik help jullie op een gestructureerde wijze, stap voor stap, door het hele traject. Zo zien jullie niets over het hoofd en weten jullie zeker dat de scheiding goed geregeld is. Vanuit mijn financiële achtergrond en specialisatie op het gebied van scheiding bied ik alle kennis onder één dak passend bij jullie specifieke situatie. Hierdoor ontstaan er afspraken die passen bij jullie als gezin.

Ik help jullie graag! 

Neem contact op met Scheiden als Gezin

Duidelijke afspraken

Aandacht voor het hele gezin

Helder inzicht voor nu en straks