Mediator Woerden

Mediator echtscheiding Woerden

Een scheiding zet je leven op zijn kop, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Nadat de beslissing is genomen komt er ineens veel op je af. Er speelt verdriet, onzekerheid en soms ook boosheid. En dan moet er ook nog van alles geregeld worden. Mediation biedt in deze hectische periode houvast. Kom je uit de omgeving van Woerden? Dan helpt Scheiden als Gezin jullie graag.

> Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Geen liefdespartners, maar nog steeds ouders

Jullie zijn geen liefdespartners meer, maar samen blijven jullie altijd ouders. Daarom is het belangrijk om in goed overleg uit elkaar te gaan. Dan kunnen jullie afspraken maken waar jullie allebei achter staan en die zorgen voor rust. Nu en in de toekomst. Ik help jullie bij het maken van die afspraken en zorg ervoor dat jullie straks overal aan gedacht hebben.

Mediator en scheidingsspecialist: alles op één plek

Als mediator breng ik de communicatie weer op gang en begeleid ik de gesprekken. Daarnaast ben ik ADR-gecertificeerd scheidingsspecialist. Daardoor kan ik jullie ook adviseren op juridisch, financieel en fiscaal gebied. Zo kun je voor het hele scheidingsproces op één plek terecht. Stap voor stap neem ik jullie mee door de keuzes die gemaakt moeten worden. Samen leggen jullie de basis voor een mooie toekomst voor alle gezinsleden. Want al zie je die nu misschien niet voor je, die komt er echt.

‘De kinderen scheiden mee’

Ook het leven van jullie kinderen gaat veranderen. Als coach van het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’ in Woerden kan ik hen ook ondersteuning bieden. Binnen het traject bied ik een kosteloos kindgesprek aan. Zo worden ook zij betrokken bij het scheidingsproces, wat vaak als erg prettig wordt ervaren.

Benieuwd hoe mediation in omgeving Woerden eruit ziet bij Scheiden als Gezin? Hier vertel ik er meer over.

KINDEREN EN OUDERSCHAP
FINANCIEN EN WONING
MEDIATION
JURIDISCHE AFHANDELING

Mediation in Woerden? Scheiden als Gezin!

Adres:

Skepp Jaap Bijzerweg 19, 3446 CR, Woerden

Telefoon:

06 33 868 054

Benieuwd wat Scheiden als Gezin voor jullie kan betekenen?