Mediator Woerden

Scheiding mediation omgeving Woerden

Scheiden doe je niet zomaar. Zeker niet als gezin met kinderen. Verdriet en onzekerheid spelen een grote rol. Als ervaren mediator en scheidingsspecialist in de omgeving Woerden sta ik graag voor jullie klaar. Ik begeleid jullie onafhankelijk en stap voor stap naar een nieuwe toekomst. Dat geeft jullie de rust en het overzicht dat jullie nodig hebben om tot goede afspraken te kunnen komen.

Benieuwd wat ik als mediator kan betekenen tijdens jullie scheiding? Neem gerust contact op. Ik sta klaar voor jullie vragen en geef jullie graag meer informatie. Ook is het mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Vul hiervoor het contactformulier in en ik neem zo zo snel mogelijk contact met jullie op.

> Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Onafhankelijke mediator in Woerden

 In harmonie uit elkaar gaan is van belang om goede afspraken te kunnen maken. Niet alleen voor nu, maar ook voor later. Graag voorzie ik jullie van persoonlijke en professionele begeleiding tijdens het scheidingsproces. Natuurlijk onafhankelijk en met een luisterend oor voor elke partij. Dat betekent ook dat de kinderen betrokken worden in het proces. Aan de hand van een kindgesprek maak ik graag inzichtelijk waar hun wensen en behoeften liggen. Daarnaast ondersteun ik jullie in de stappen die doorlopen moeten worden tijdens het scheidingsproces. Van het voeren van gesprekken tot het maken van afspraken die voor jullie beiden bevredigend zijn. Goed scheiden is voor jullie van belang, maar zeker ook voor de kinderen.

Mediator en scheidingsspecialist

Naast mijn werk als mediator in Woerden, sta ik voor jullie klaar als ADR-gecertificeerd scheidingsspecialist. Dat betekent dat ik jullie ook kan voorzien van juridisch, fiscaal en financieel advies afgestemd op jullie unieke situatie. Het samen kunnen maken van goede afspraken en regelingen, voor zowel jullie als de kinderen, staat daarbij centraal.

KINDEREN EN OUDERSCHAP
FINANCIEN EN WONING
MEDIATION
JURIDISCHE AFHANDELING

Mediation in Woerden? Scheiden als Gezin!

Adres:

Skepp Jaap Bijzerweg 19, 3446 CR, Woerden

Telefoon:

06 33 868 054

Benieuwd wat Scheiden als Gezin voor jullie kan betekenen?