Scheiden met kinderen

Hoe gaat het met joú?

Als de ouders scheiden, scheiden de kinderen mee. Alles wat vertrouwd was gaat veranderen, voor kinderen staat de wereld op zijn kop. Daarom is het belangrijk om ze op een passende manier mee te nemen in de scheiding.  Met het programma ‘De kinderen scheiden mee’ bied ik jullie kind(eren) in deze onzekere periode van de scheiding graag een steuntje in de rug. Dit gesprek is indien gewenst kosteloos onderdeel van het traject.

 

Kind en scheiding

Als neutraal en onpartijdige mediator luister ik naar de behoeften en vragen van jullie kind(eren). Centraal staat dat ze zich kunnen uiten, kunnen delen wat ze echt voelen, denken en willen. Na het kindgesprek koppel ik de informatie naar jullie terug en kunnen jullie beslissen of er bepaalde punten mee worden genomen in de ouderschapsregeling.

E-book ‘Wij de kinderen scheiden mee’

Als ouders willen jullie het beste voor jullie kind(eren). Maar hoe doe je dat; je kind bijstaan tijdens en na de scheiding? Samen met andere coaches van het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’ heb ik het e-book ‘Wij, de kinderen, scheiden mee’ geschreven. Dit e-book is speciaal voor gescheiden ouders om hen te helpen om te kijken door de ogen van hun kind(eren).