Mediator Alphen aan den Rijn

Mediation bij scheiding in Alphen aan den Rijn

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Bij jou en je partner spelen allerlei emoties, wat de communicatie soms niet makkelijk maakt. En ondertussen moet er van alles geregeld worden. Waar begin je? Bij welke instanties moet je zijn? En waar moet je allemaal aan denken? Ik help jullie graag door middel van scheidingsbegeleiding en mediation in Alphen aan den Rijn. Zo ontstaat er houvast en rust voor het hele gezin.

> Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Mediation: creëer de beste basis voor jullie toekomst

Een scheiding heeft een grote impact op het leven van alle gezinsleden. Het is lastig om nu al vooruit te kijken, maar toch is het belangrijk om dat wel te doen. Want nu de juiste keuzes maken, betekent meer rust en stabiliteit in de toekomst. Daarom help ik jullie graag om in goed overleg uit elkaar te gaan. Op mijn kantoor in Alphen aan den Rijn komen we een aantal keer samen en neem ik jullie stap voor stap mee door alle keuzes die gemaakt moeten worden. We werken toe naar oplossingen waar jullie allebei helemaal achter staan. Zo leggen jullie samen een goede basis voor nu en de toekomst.

Juridisch, fiscaal en financieel advies

In deze periode komt er veel op je af. Als ADR-gecertificeerd scheidingsspecialist heb ik ook kennis van de juridische, fiscale en financiële kant van een scheiding. Daardoor kan ik jullie bij het hele proces begeleiden en adviseren zo hebben jullie één plek waar je voor alles terecht kunt. Dat biedt houvast. Door mijn aanvullende informatie en neutrale advies weten jullie zeker dat jullie echt de beste keuzes maken bij ons als mediator (scheidingsspecialist) Alphen aan den Rijn.

Ook aandacht voor de kinderen

Als coach van het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’ in Alphen aan den Rijn kan ik ook de kinderen ondersteuning bieden. Binnen het traject bied ik een kosteloos kindgesprek aan. Zo worden ook zij betrokken bij de scheiding, wat vaak als heel prettig wordt ervaren.

Benieuwd hoe mediation in omgeving Alphen aan den Rijn eruit ziet bij Scheiden als Gezin? Hier vertel ik er meer over.

KINDEREN EN OUDERSCHAP
FINANCIEN EN WONING
MEDIATION
JURIDISCHE AFHANDELING

Mediation in Alphen aan den Rijn? Scheiden als Gezin helpt u graag verder

Adres:

Crown Business Center,  Leidse Schouw 2 , 2408 AE, Alphen aan den Rijn

Telefoon:

06 33 868 054

Benieuwd wat Scheiden als Gezin voor jullie kan betekenen?