Mediator Leiden

Mediation bij scheiding in omgeving Leiden

We gaan scheiden…. en dan? Een scheiding is een gebeurtenis die alles in je leven verandert. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Alles loopt door elkaar heen en waar moet je beginnen? Kom je uit de omgeving van Leiden? Scheiden als Gezin helpt jullie graag in de vorm van mediation.

> Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Mediation: hulp bij je scheiding van A-Z

Scheiden als Gezin helpt jullie door middel van mediation om samen in goed overleg uit elkaar te gaan. Ik begeleid de gesprekken, breng de communicatie weer op gang, bewaak het proces en zorg ervoor dat er afspraken worden gemaakt waar jullie samen achter staan en mee verder kunnen. Op mijn kantoor in Leiden komen we een aantal keer samen om goede afspraken te maken, waar jullie beide tevreden mee zijn. De professionele begeleiding bij mediation brengt rust. Nu, maar vooral ook in de toekomst.

Gecertificeerd scheidingsspecialist

Daarnaast begrijp ik ook als geen ander dat jullie in deze periode op zoek zijn naar houvast, begeleiding en advies. In alles wat er op je afkomt en geregeld moet worden. Als deskundig ADR-gecertificeerd mediator en scheidingsspecialist heb ik inhoudelijk gerichte kennis en neem ik jullie op zorgvuldige en professionele wijze aan de hand. Door de gesprekken, mijn aanvullende informatie en neutraal advies kom je samen tot de meest passende afspraken en regelingen. Helemaal toegespitst op jullie situatie.

Aandacht voor het hele gezin

Als coach van het programma ‘De Kinderen Scheiden Mee’ in Leiden kan ik ook de kinderen ondersteuning bieden. Door ook hen te betrekken in het scheidingsproces, kunnen er afspraken en regelingen worden gemaakt die voor het hele gezin passend zijn.

KINDEREN EN OUDERSCHAP
FINANCIEN EN WONING
MEDIATION
JURIDISCHE AFHANDELING

Mediation in Leiden? Scheiden als Gezin!

Adres:

Schipholweg 103, 2316 XC, Leiden

Telefoon:

06 33 868 054