Mediator Bodegraven

Mediation bij je scheiding in omgeving Bodegraven

Als jullie besloten hebben om te gaan scheiden, dan kondigt dit een periode van veranderingen, onzekerheid, emoties en verdriet aan. Mediation kan jullie in deze situatie de rust en zekerheid bieden die jullie nodig hebben. Als onafhankelijk en deskundig mediator en scheidingsspecialist voor de omgeving Bodegraven sta ik graag voor jullie klaar.

> Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Stap voor stap scheiding mediation in Bodegraven

Het is besluit is daar, jullie gaan scheiden. Hoe nu verder? Als partners zijn jullie na de scheiding niet langer aan elkaar verbonden, maar ouders blijven jullie een leven lang. Het maken van goede afspraken voor nu en in de toekomst, is dus van grote waarde voor jullie én de kinderen. Ik help jullie door middel van mediation om samen in goed overleg uit elkaar te gaan. Ik begeleid de gesprekken, breng jullie communicatie weer op gang, bewaak het proces en zo komen jullie tot afspraken waar jullie samen mee verder kunnen en achter staan. Mijn professionele begeleiding van 
A tot Z brengt rust. Nu, maar ook in de toekomst.

ADR-gecertificeerd scheidingsspecialist

Doordat ik naast mediator ook gecertificeerd ben als scheidingsspecialist, ga ik tijdens het scheidingstraject ook dieper in op de financiële, fiscale en juridische aspecten die van toepassing zijn op jullie unieke situatie. Je weet op deze manier precies welke wegen je moet bewandelen om een goede toekomst voor jullie beiden mogelijk te kunnen maken. Tijdens het proces besteed ik ook aandacht aan de kinderen. Bijvoorbeeld door het voeren van gesprekken waarin duidelijk wordt wat hun wensen zijn. In combinatie met mijn onafhankelijke adviezen en expertise, kunnen we samen tot goede regelingen en oplossingen komen. Uiteraard geheel afgestemd op jullie wensen en belangen.

KINDEREN EN OUDERSCHAP
FINANCIEN EN WONING
MEDIATION
JURIDISCHE AFHANDELING

Mediation in Bodegraven? Scheiden als Gezin!

Adres:

Tolnasingel 1, 2411 PV, Bodegraven

Telefoon:

06-33 868 054