FINANCIEN EN WONING

Helder inzicht voor nu en straks

Scheiden brengt financiële onzekerheid met zich mee. Hoe ga je rondkomen straks na de scheiding, wie gaat waar wonen en hoe gaan jullie de kosten voor de kinderen betalen? Ik help jullie om zicht en duidelijkheid te krijgen op al deze vraagstukken.
Gedurende mijn begeleiding bespreken we wat jullie wensen en ideeën zijn voor de korte en de lange termijn, op basis hiervan ga ik voor jullie berekenen wat mogelijk is. Hierdoor wordt exact duidelijk wat jullie na de scheiding (maandelijks) te besteden hebben. Uiteraard hou ik hierbij rekening met partner- en/of kinderalimentatie en eventuele toeslagen.

Naast de wettelijke verplichte alimentatieberekeningen maak ik ook maatwerk berekeningen met een alternatief voor de kinderalimentatie. Met dit alternatief is het uitgangspunt dat jullie er beide na de scheiding financieel gezond voor komen te staan.

Financieel en fiscaal advies

Door mijn specialisatie op het gebied van scheidingen en financiën kunnen jullie rekenen op gedegen financieel, fiscaal, en juridisch advies passend bij jullie specifieke situatie. Daarnaast kan gedegen financieel advies jullie fiscaal veel extra’s opleveren. Dit voordeel kan oplopen tot honderen euro’s per maand.