Online mediation

Scheidingsbegeleiding van a tot z

Online mediation

Het is mogelijk om jullie scheiding volledig online te regelen. Scheiden als Gezin begeleidt, ondersteunt en adviseert jullie in het complete proces van online mediation.

Scheiden tijdens de coronacrisis

In deze tijden van de coronacrisis en een lockdown kan het prettig zijn om de scheiding volledig vanuit huis en dus online te regelen. Scheiden als Gezin biedt het gehele traject van scheiden ook online aan op een betrokken en persoonlijke wijze.

Werkwijze online mediation

Gedurende de online mediation volgen we exact dezelfde stappen zoals het mediation proces aan tafel. Vanuit mijn ervaring met online mediation gebruik ik meerdere tools en ondersteuning om informatie met jullie te delen. Zodat jullie volledig en goed geïnformeerd zijn over de opties en mogelijkheden. Want ook bij online mediation is het uitgangspunt dat jullie goed geïnformeerd tot duurzame afspraken komen zodat er rust ontstaat voor jullie en de kinderen.

Maatwerk

Misschien is juist nu gedurende een pandemie en zoveel onzekerheid maatwerk belangrijker als ooit tevoren. Deze crisis heeft voor iedereen andere gevolgen en hierin kan ik jullie zorgvuldig begeleiden. Als scheidingsspecialist bied ik jullie maatwerk en alle kennis onder één dak zodat jullie gedurende mijn begeleiding tot weloverwogen en goede afspraken kunnen komen. Zodat jullie, ook in deze tijd, zo goed mogelijk aan een nieuw hoofdstuk van jullie leven kunnen beginnen.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek informeer ik jullie graag over de (online) mogelijkheden voor jullie specifieke situatie. https://www.scheidenalsgezin.nl/contact/

Meer inzicht in de zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding? Download de gratis checklist bij scheiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *