MEDIATION

Samen op zoek naar oplossingen voor nu en in de toekomst?

We gaan scheiden….. wat nu? Bij een scheiding komt er ontzettend veel op je af, er is zoveel dat geregeld moet worden. Alles loopt door elkaar heen en waar moet je beginnen? Er spelen ontzettend veel emoties maar tegelijkertijd zijn er ook praktische, financiële en fiscale vragen.

Mediation bij scheiding

Ondanks de verdrietige situatie waarin jullie terecht zijn gekomen is het belangrijk om te realiseren dat vanwege de kinderen de verbinding als ouders altijd zal blijven. Juist om die reden is het van grote waarde om er samen goed uit te komen. Mediation bij een scheiding helpt jullie bij het samen in goed overleg uit elkaar te gaan. Als mediator begeleid ik de gesprekken, breng de communicatie weer op gang, bewaak het proces en zorg ervoor dat er afspraken worden gemaakt waar jullie samen achter staan en mee verder kunnen.

Gecertificeerd scheidingsspecialist

Daarnaast begrijp ik ook als geen ander dat je in deze periode op zoek bent naar houvast, begeleiding en advies in alles wat er op je afkomt en geregeld moet worden. Als scheidingsspecialist heb ik inhoudelijk gerichte kennis en neem ik jullie op zorgvuldige en professionele wijze aan de hand. Door de gesprekken en mijn aanvullende informatie en advies kom je samen tot de meest passende afspraken en regelingen, helemaal toegespitst op jullie situatie.